Ongeveer 15 jaar geleden ben ik als vrijwilliger gaan werken als voorganger in avondwaken, een gebruik binnen de katholieke kerk na een overlijden. Deze vorm van ondersteuning, die ik mensen tijdens een periode van een afscheid van een geliefd persoon kon bieden, gaf me een dankbaar en warm gevoel van mens naar medemens..

Over mij

Hallo, ik ben Debby Klein Middelink.
Samen met mijn man, dochter en zoon, woon ik in Huissen in de gemeente
Lingewaard, waar ik ook ben opgegroeid. Naast het mooie hartenwerk en het bezig zijn met mijn gezin, vind ik het leuk om uit te gaan eten of naar het theater te gaan. Vriendschap staat bij mij hoog in het vaandel en ik hecht waarde aan de
dierbare verbindingen die ik met mijn vrienden en vriendinnen deel.

Sinds 2010 heb ik een coaching praktijk waarin ik mensen met zeer uiteenlopende vraagstukken ondersteun. Mijn specialiteit ligt op gebied van Ontwikkelingsgerichte coaching. De combinatie van coach en mijn werk als voorganger in avondwaken heeft mij er toe doen besluiten professioneel uitvaartspreekster te worden. Voor mij is dit een logische stap om nog dichter bij mijn medemens te komen.

De bijzondere ontmoetingen en de vele gesprekken met mensen in een kwetsbare periode van hun leven, zorgen er voor dat ik zo persoonlijk mogelijk uw gedachten en gevoelens kan weergeven tijdens een afscheidsdienst. De mogelijkheden die dit mooie vak heeft, geven mij en u de kans een uniek afscheid voor uw dierbare te verzorgen. Ik bied u hiermee een uitvaart op maat.

Mijn beroep als coach en de vele jaren ervaring sluiten aan bij de begeleiding en ondersteuning die ik mensen kan bieden tijdens een rouwproces.