Door mijn vrijwilligerswerk als voorganger bij avondwaken in de katholieke kerk, is mijn huidige hartenwerk ontstaan. Ik ben nu ruim tien jaar werkzaam als spreekster/woorddienstbegeleider in de provincie Gelderland en heb inmiddels vele families mogen bijstaan tijdens een van de moeilijkste momenten in hun leven. Mijn werk houdt natuurlijk meer in dan alleen het spreken. Luisteren naar naasten is essentieel, wil je als spreekbuis fungeren en andermans gevoelens en een leven kunnen vertalen en vormgeven.

Over mij

Ik ben Debby Klein Middelink.
Ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd met Henk en we hebben twee volwassen kinderen. Ik woon in de gemeente Lingewaard in Gelderland. Ik hou er van om op vakantie te gaan. Ook maak ik graag tijd vrij om met vrienden door te brengen. Ik hou van het Bourgondische leven en probeer daar zoveel mogelijk gebruik van te maken door bijvoorbeeld uit te gaan eten of een borrel of lunch met vriendinnen en vrienden te organiseren.

Ik luister ook graag naar jullie verhalen en zal jullie liefde, door mijn gekozen woorden, respectvol, luchtig waar het wenselijk is en vooral, in de stijl van jullie overledene, overbrengen in een waardige, warme liefdevolle dienst. Ik vind het belangrijk dat jullie met een warm gevoel terug kunnen denken aan het afscheid van jullie dierbare.