“Op ieder levenspad doemen op een gegeven moment hobbels op. Soms zijn deze
moeilijk te nemen of overwinnen...”

Wijsheden

Wat voor moeilijkheden je in het verleden ook gehad mag hebben, je kunt vandaag een nieuw begin maken.

In ons leven is verandering onvermijdelijk, is verlies onvermijdelijk. In het aanpassingsvermogen en het gemak waarmee we veranderingen ondergaan liggen ons geluk en onze vrijheden.

De titel zegt het al: je ont-wikkelt jezelf. Ontwikkelen is een werkwoord en dus is eigenlijk iedereen in staat het te leren. Ontwikkeling gaat hand in hand met bewustwording. Het is een continue proces dat uw leven aangenamer en omgang met uw omgeving makkelijker zal maken.

Op ieder levenspad doemen op een gegeven moment hobbels op. Soms zijn deze moeilijk te nemen of overwinnen of is het zo dat men telkens dezelfde hobbels tegenkomt. U heeft misschien het gevoel dat u de regie over uw eigen leven kwijt bent.

De hobbels ofwel levensvragen kunnen de volgende zijn:
  • Hoe word ik zelfverzekerder?
  • Moet ik niet eens van baan veranderen en hoe doe ik dat dan?
  • Wat kan ik doen om mijn relatie met mijn partner te verbeteren?
  • Hoe kom ik beter in mijn vel te zitten?

Wat kunt u van mij verwachten?

Omdat ik mezelf na de opleiding coach, gespecialiseerd heb in Ontwikkelingsgericht coachen, sluit deze vorm van begeleiding in uw persoonlijk ontwikkelingstraject hier perfect op aan. Ik ga samen met u, door middel van vraag en antwoord, onderzoeken hoe uw leven zich heeft ontwikkeld. Tijdens deze sessies, leert u uw emoties herkennen en gaat u op zoek naar uw gevoel om deze vervolgens te vertalen naar uw gedrag. Het is de bedoeling dat u, na het traject, zelf, eventuele nieuwe hobbels op uw pad gaat herkennen, nemen en overwinnen en dat u de regie over uw eigen leven volledig zelf in handen krijgt en vooral houdt.

Wat is er mogelijk?

In principe is alles mogelijk wat u wenst. Wilt u de begeleiding bij u thuis in uw eigen omgeving, dan is dat geen probleem, maar vind u het prettiger om buitenshuis te zijn, dan kan dat ook. Als eerste zal er een intakegesprek plaatsvinden van 1 uur. Daarna beslissen we samen of we een traject starten. Een goede klik van beide kanten is erg belangrijk. Daarna maken we samen afspraken over de verdeling van de sessies. U bepaalt zelf uw tempo.

Klik hieronder voor verder informatie.