Stuur uw ervaring naar debby@uitvaartspreekster.nl

Familie van der Zanden

Beste Debby, tijdens de voorbereiding op de dienst voor mijn vader vroegen we Dela om een vlotte dame die onze dienst kon verzorgen met een traan maar ook zeker met een lach.
Toen we de dienst met jou bespraken was ik direct enthousiast. Toch ontstond er even twijfel omdat we vooral niet wilden dat het “zweverig” zou worden.
Jij deed het voorstel om het leven van mijn vader als een levendig verhaal te vertellen. Hier waren we zeker even sceptisch over, maar na jouw demo waren mijn broer en ik direct enthousiast.
Bedankt voor de manier waarop je ons geholpen hebt en hoe de dienst verlopen is.
Ik heb van veel vrienden familie en kennissen complimenten gehad over jouw bijdrage.

Namens de familie van der Zanden

Groetjes,
Patrick

Familie de Leeuw

Vandaag 21 maart hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve moeder, schoonmoeder en oma. Het was ondanks onze grote verdriet een prachtige uitvaart. Deze bijzondere vrouw, die in haar leven veel vreugde maar ook zeker veel verdriet heeft gehad, moest een op en top uitvaart krijgen. We hebben daar met de hele familie veel aandacht aan besteed. Bij de vertegenwoordiger van de Dela hebben wij aangegeven dat dit bijzonder belangrijk was omdat mama dit zo verdiend. Ik weet iemand die voor jullie wat kan betekenen, zei hij! Er was geen woord aan overdreven. Debby Klein Middelink is voor ons een geschenk gebleken. Haar inlevingsvermogen en professionaliteit is geweldig. Debby heeft ons een onvergetelijke dag op een fantastische manier kleur gegeven. Namens de hele familie de Leeuw zijn we je zeer dankbaar en bevelen we jou bij iedereen aan die afscheid moeten nemen van een dierbaar ersoon.

George Dufay

Beste Debby,

Na pa zijn overlijden moest ik veel regelen. Daar hoort ook een waardig en plechtig afscheid bij. Ik vond het moeilijk om voor pa een mooie levensloop op papier te zetten. Het bezoek van jou aan huis waar ik mijn handgeschreven kriebels heb voorgelezen heb je in een pakkende en warme tekst verwoord. Een stukje humor mocht er ook wel in. Het was immers een man die wel van grapjes hield. De afscheidsplechtigheid was een warm afscheid voor pa, met de gedichten, het aan aansteken van de kaarsen, de muziek en de voordrachten. Debby mijn dank voor de begeleiding en warme begripvolle ondersteuning.  

George Dufay

Familie Swinkels

Lieve Debby,

We willen je via deze weg graag bedanken voor de mooie warme woorden die jij hebt gesproken tijdens de afscheidsdienst van onze moeder, schoonmoeder en oma.
Je bent een fijn mens in de omgang, en het gesprek liep hierdoor vlot en soepel. Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar.
In jouw verhaal heb je op eigen wijze onze gevoelens prachtig verwoord.

Groetjes,
Familie Swinkels

Esmeralda Lubbers

Lieve Debby,
Wat kan jij een prachtig verhaal schrijven van de herinneringen die wij met jou hebben gedeeld over mijn (schoon)vader, echtgenoot , opa, echt geweldig! Je bent een prettig en spontaan persoon die je in deze moeilijke tijd steunt bij het maken van een mooi afscheid. Wij zijn je heel dankbaar!
Lieve groetjes

Familie Dokter

Lieve Debby
Namens ons allemaal wil ik jou hierbij graag heel erg bedanken voor de mooie woorden die jij tijdens de crematie hebt gesproken. Van het begin tot aan het einde is het gelopen zoals wij allemaal gehoopt hadden. Jouw warme woorden, prachtige gedichten en fantastische verhaal hebben precies verwoord wat voor een prachtige man hij was en is en wat hij voor ons betekent. Dankzij jou heeft mijn lieve man, mijn fantastische (schoon)vader en onze superopa en opie het afscheid gekregen wat hij verdiend heeft en daar zijn wij jou echt heel, heel erg dankbaar voor!!

Familie Bulters - Hammink

Beste Debby,

Héél véél dank voor het realiseren van een geslaagd afscheid.
Jouw teksten waren prachtig en dekten de lading volledig.
Door jouw bijdrage is de dienst geworden zoals mijn moeder het ongetwijfeld voor ogen heeft gehad. Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen. Complimenten!!

Familie Wannet

Lieve Debby,

Woorden tekort.......

Dank voor de warme, persoonlijke en mooie afscheidsdienst die je hebt gedaan voor mijn vader.
Het overtrof alle verwachtingen, waar ik bij voorbaat al niet aan twijfelde!
Je bent een kanjer!

Familie Prinsen

Lieve Debby,

Ontzettend bedankt dat je voor ons de crematie van Edwin hebt begeleid en voorgedragen. Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde het gelijk als eigen en heel vertrouwd. Uit alle informatie van dit gesprek heb je er een ontzettend mooi samenhangend geheel van gemaakt. Ik vond het ook erg fijn dat je met ons meedacht en tips gaf.

Lieve groeten,
Angelique Prinsen

Familie Wouterse Ten haaf

Lieve Debby, Niet zo lang geleden overleed onze moeder en oma. Jij kwam bij ons. En het was nog niet zo makkelijk om dan te vertellen hoe iemand was en laat staan om er een mooi en realistisch beeld van te krijgen. Maar nu blijkt dat jij aan een "halve woorden" genoeg hebt.
Jij hebt alles zo mooi verwoord op persoonlijke en gevoelige wijze. Echt geweldig. Daar zijn we je enorm dankbaar voor.

Familie Trentelman

We zijn erg tevreden over Debby! Ze heeft de uitvaart van onze (schoon)vader en opa erg mooi en professioneel geleid. Ze toonde veel empathie en we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Na de uitvaart hebben we heel veel positieve reacties gehad over hoe Debby het gedaan heeft. Erg fijn!

Familie van 't Wel

Op 2 februari 2016 hebben wij afscheid genomen van mijn lieve moeder. Mede door jou lieve Debby is het een afscheid geworden waar we met warme gevoelens op terug kunnen kijken. Even het gevoel te hebben mijn moeder zo dicht bij ons te hebben na een lange periode van haar dementie. Het was een mooi en warm afscheid en een prachtige herinnering! Wij zijn jou enorm dankbaar hiervoor.

Dinie Gerdsen

Debby heeft een hele mooi bijdrage geleverd aan het afscheid van mijn zoon. De manier waarop ze mijn kleinkinderen heeft begeleidt was geweldig, metzoveel warmte en betrokkenheid. Debby je bent een spreekster met een hart, bedankt!

Familie Brouwer

Via onze uitvaartorganisatie zijn wij in contact gekomen met Debby Klein Middelink en een afspraak bij ons thuis gemaakt voor het doorspreken van de uitvaart van onze moeder. Het is in zo’n hectische en emotionele tijd vlak voor een uitvaart, bijzonder fijn dat je in de rust van je eigen woonomgeving zo’n belangrijke uitvaarceremonie kunt doornemen. Debby neemt daar ook echt de tijd voor en bespreekt vooraf de mogelijkheden en haar rol tijdens de uitvaart. Ze vertaalt het gesprek op een hele mooie wijze in een toespraak, welke zij op een hele respectvolle wijze kan overbrengen op de aanwezige gasten. Met haar warme uitstraling en presentatie weet Debby iedereen in de zaal te raken en te ontroeren met mooie woorden van herkenning aan de overledene. Wij hebben daarover naderhand veel complimenten mogen ontvangen en dat heeft ons erg gesteund in de gedachte dat wij onze moeder de beste uitvaart hebben kunnen geven die ze verdiende. Dank je wel Debby voor jouw aandeel in de uitvaart en mooie herinneringen aan onze moeder!

Familie Jansen

Na het plotselinge overlijden van mijn schoonvader kwam onze begrafenisondernemer Natasja Huting met het voorstel om Debby tevragen om de dienst vorm te geven. Ze deed het zo mooi of ze al jaren bij de familie hoort. Echt een aanrader. Bedankt.

Familie van de Enden

In januari van dit jaar hebben wij Debby ontmoet i.v.m. het overlijden van mijn moeder, wat een geweldig lief bijzonder mens is Debby... met weinig woorden maar door heel goed te observeren weet zij zo geweldig alle gevoelens weer te geven, ze heeft een geweldige herinnering aan onze lieve mama weergegeve... in augustus van dit jaar is ook mijn vader
overleden en konden wij gelukkig wederom met Debby afscheid nemen...

Familie Welbers

Debby heb ik voor de eerste keer horen spreken bij een uitvaart van vrienden. Na de dienst heb ik haar verteld, dat ik de manier waarop ze in de dienst het verhaal had verteld, prachtig vond. Eind december is onze moeder overleden en we hebben Debby gevraagd om te spreken. Ze heeft mama's verhaal prachtig verteld, ze is een geweldige spreekster. Bedankt Debby, namens ons allemaal!

Familie Peters

20 Februari jl. heeft Debby de dienst van onze vader begeleid. Bij de eerste ontmoeting met onze familie merkte je al dat er een "klik" was. Debby was warm, begripvol en geduldig. Ze voelde direct aan dat onze moeder wat extra aandacht en tijd nodig had, omdat zij zeer emotioneel en verslagen was na het verlies van haar partner. Dit begrip heeft ze door weten te zetten gedurende de gehele periode dat we elkaar hebben gezien en/of gesproken hebben. Maar ook erna.... Erg lief van je.
10 Punten voor jou Debby......... je bent voor het vak geboren!

Familie Milder

Debby zat met 9 kinderen aan tafel die elk hun wensen hadden. Ze heeft dat prima geleid en er een prachtig geheel van gemaakt samen met ons, in de kerk. Er was voldoende ruimte voor ons allemaal en het is met veel respect verlopen.

Familie Hartman

25 januari was de begrafenis van mijn schoonvader Arend Hartman, enige dagen daarvoor zijn mijn vrouw en zwagers in contact gekomen met Debby Klein Middelink via Iris & de Mol Uitvaartverzorging uit Rheden. Zij heeft met de goede info van boven vernoemde kinderen een verhaal opgesteld genaamd “Langs de waterkant”, dit was zo mooi
verwoord waarbij we het gevoel hadden dat ze mijn schoonvader al jaren kende. Zij heeft naast het verhaal “Langs de waterkant” tevens ook mijn persoonlijk geschreven verhaal “Schoonvaders” voorgelezen tijdens de uitvaartdienst op een wijze en met een toon en de accenten op de juiste plaats. Haar totale presentatie en persoonlijke warme inbreng heeft deze droevige dag toch iets bijzonders en waardigs gegeven. Zelf hadden we dit nooit zo mooi en duidelijk kunnen verwoorden omdat we gehinderd zouden zijn door emoties. Wij kunnen niet anders zeggen, Debby bedankt namens ons allemaal.

Familie Janssen

Wij hebben Debby horen spreken tijdens een uitvaart van iemand anders en toen onze vader en schoonvader overleed hebben we haar gevraagd dit afscheid voor ons te verzorgen. Ze heeft heel goed geluisterd naar alle verhalen die we haar vertelden en dit vervolgens heel mooi vertaald in een prachtig verhaal over het leven van mijn vader en onze schoonvader. We zijn erg blij met Debby en kijken terug op een warm en waardig afscheid.

Sabine van Zwam

Papa, Roy, Marco en ik willen je nogmaals bedanken voor de betrokken wijze waarmee je de afscheidsviering van mama hebt geleid. Het geeft een goed gevoel dat jij snapte welke wensen we hadden, en hoe je dat wist te vertalen naar een mooie ceremonie. Overigens ontvingen we veel complimenten over jou.

Bedankt!

Familie Ruumpol

Debby, heel erg bedankt voor het mooie eerbetoon aan mijn vader. Het was precies zoals wij het in gedachte hadden. Je hebt het enorm goed verwoord, en we hebben alleen maar positieve reacties gehad. Het was een mooi verhaal met alle herinneringen als levensloop er doorheen verweven. Mede door de bijdrage van Debby, kunnen we met warme gevoelens terugdenken aan het afscheid van mijn man, vader, schoonvader en opa.


Ine Jeukens

Na het plotseling overlijden van mijn man was er chaos om alles te regelen. De uitvaartverzorger van DELA stelde voor de hulp in te roepen van een uitvaartspreekster , en zo kwam Debby bij ons bezoek. Het voelde meteen goed , en in een lang gesprek is het leven van mijn man , en mij, met een lach en en traan aan ons voorbij gegaan. Debby heeft er een heel warm, invoelbaar en ontroerend levensverhaal van gemaakt , en zeer zeker ook de wijze waarop ze de regie voerde van de uitvaart, zo integer, en warm, heeft ervoor gezorgd dat mijn man een heel mooi en waardig afscheid heeft gekregen .Ikzelf, mijn familie, vrienden, eigenlijk iedereen , was diep onder de indruk , met heel veel complimenten voor Debby.

Familie van Geest

We kijken terug op een “geslaagde” uitvaart; precies de uitvaart zoals mijn moeder die gewenst zou hebben. Debby, dank voor jouw prettige, vriendelijke en bijna“familiaire” inbreng. Mede door jouw inbreng tijdens de uitvaart werd het een prachtig geheel waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Nogmaals dank hiervoor.

Familie Jansen

5 april overleed mijn schoonmoeder, toen hebben we voor het eerst kennisgemaakt met je, Die afscheidsdienst, wat was dat mooi en zo ontzettend respectvol en meelevend naar mn lieve schoonvader, mn schoonmoeder maar ook naar ons. Die warme liefdevolle woorden, kippenvel...En hele mooie Dierbare herinnering...25 dagen overleed tot ons grote verdriet ook onze karakteristieke, humoristische, lieve schoonvader...Weer samen met zijn grote liefde. Lamgeslagen waren (zijn) we én intens verdrietig, maar toch ook vol met alle mooie herinneringen. Dus weer een middag met Debby om tafel...we voelden ons leeg en voor ons gevoel voegden we niet veel zinvolle informatie toe...een paar dagen later belde ze ons en heeft ze het verhaal wat ze had geschreven voorgelezen...Mijn man en ik zaten tegenover elkaar samen te luisteren en alletwee hadden we kippenvel en moesten echt even heel hard slikken...Jeetje hoe ze dat toch doet!. Ook de afscheidsdienst van mn schoonvader was zo mooi, liefdevol en respectvol..Een hele dierbare herinnering...Een 2 tal dagen later overleed ook de enige tante van mn man...niet te bevatten, niet te begrijpen...Deze keer een stapje verder bij ons gezin vandaan, maar toch weer zo intens...Lieve Debby weet dat je met je beroep maar vooral met je persoonlijke insteek, warmte en betrokkenheid een hele dierbare herinnering hebt achtergelaten voor het leven Dankjewel

Familie Veltmaat

Wij waren op zoek naar iemand die een mooi verhaal kon vertellen. Nou dat kon je. Je hebt ons allemaal een heel fijn gevoel gegeven en ervoor gezorgd dat het afscheid van onze echtgenote, (schoon)moeder en oma heel fijn, intiem en waardig is geweest. Het was 100% raak! Wij kunnen troost putten uit zo'n mooi persoonlijk afscheid. Bedankt voor alles