Stuur uw ervaring naar debby@uitvaartspreekster.nl

Familie Schel

Lieve Debby,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de prachtige, liefdevolle dienst met kippenvelmomenten, een lach op het gezicht, een traan over de wang. Mooi verwoorde herinneringen en lieve woorden over en voor mijn vader. We kregen van iedereen te horen hoe mooi de dienst was en dat jij dit prachtig hebt gedaan. Veel mensen hadden dit nog nooit op deze manier meegemaakt. Bedankt! Jij was (bent) voor ons een lichtpuntje.

Liefs,
Jacomien, Ron en Géraldine Schel

Familie Janssen Gendt

Lieve Debby,

Na een mooi afscheid van onze (schoon) vader en opa in 2015, waar jij ook sprak hoefden wij als familie niet lang na te denken wie de uitvaart uit ging dragen na het overlijden van onze (schoon) moeder en Oma.

Debby, je bent een warme, lieve en meelevende vrouw, die de familie met raad en daad weet bij te staan in deze moeilijke periode.  

Met een lach en een traan werden de verhalen door ons verteld en gedeeld met jou, waarna we vervolgens op een mooie en waardevolle manier afscheid te namen van onze (schoon) moeder en oma.  

De inleving en de manier waarop jij dit uitdraagt, is geweldig mooi.

Debby,

Bedankt voor alles. 

Familie Oosterlaak-Tax

Lieve Debby,

Wij hebben jou leren kennen toen jij sprak op de uitvaart van onze tante. Jij maakte erg veel indruk. Toen onze moeder afgelopen maart overleed dachten wij direct aan jou en hebben contact met je gezocht.

Wat direct opvalt is dat je een enorm inlevingsvermogen hebt en rust uitstraalt. Tijdens ons eerste gesprek heb je de tijd genomen en heb je zo goed mogelijk geprobeerd in te schatten hoe onze moeder in het leven stond en hoe wij de uitvaart voor ons zagen. We hebben daarna nog wat over en weer contact gehad en door jouw houding en adequaat handelen gaf je ons rust. Toen de dag van het afscheid was aangebroken hadden we er dan ook ook alle vertrouwen in. 

Tijdens de uitvaart heb je een erg mooi beeldend en warm verhaal over mam verteld, we zagen haar echt voor ons. Je hebt er een heel mooi afscheid van gemaakt. Mede door jou zullen we dit moment nooit meer vergeten. We willen je hiervoor enorm bedanken. Je bent een topper!

Familie Jansen

Op 14 April 2021 hebben wij afscheid moeten nemen van onze man, vader, schoonvader en opa.

Wij willen graag Debby Klein Middelink bedanken voor de mooie uitvaart, mede door haar is het een mooie en waardige dag geworden waar wij met een lach en een traan op terug kunnen kijken.

Je hebt ons alle tijd en ruimte gegund om onze verhalen te kunnen vertellen en wist dit heel mooi te verwoorden. Je hebt ons gesteund door een stukje spanning weg te halen waardoor wij de dag bewuster konden meemaken en je hebt ideeën aangedragen om het voor ieder zo goed mogelijk te kunnen afsluiten. 

Hiervoor onze eeuwige dank.
Liefs,

Familie Jansen

Familie Wouterse

Lieve Debby,

Nadat onze vader en echtgenoot is overleden in oktober 2020 zochten wij een uitvaart spreekster die ons kon helpen met een mooi afscheid. Op google toetsen we in “ uitvaart spreekster “ en we zagen jou foto en dat sprak ons meteen aan. Na overleg met elkaar te hebben gehad, hebben we met jou contact opgenomen en een afspraak gemaakt. De kennismaking was zeer prettig en we hebben een goed gesprek gehad. Na heen en weer gebeld en geappt te hebben, en dingen besproken te hebben was de dag van de uitvaart aangebroken. We hebben het in jou handen gelegd en het aan jou overgelaten.
Wat was het afscheid prachtig, wat was het verhaal mooi.. Precies zoals onze vader en echtgenoot het had gewild.
Onze familie gaf te horen dat ze het ook heel prachtig vonden dus dat was voor ons ook heel fijn.
We hebben naar jou warme woorden geluisterd en en klopte gewoon. Heel erg bedankt voor het mooie spreken. We denken er met een warm hart aan terug.
 
Bedankt
 
Liefs Familie Wouterse

Familie Pouwels

Na de dood van mijn vader kwamen wij in contact met Debby via onze begrafenisondernemer Tom van den Berg, die vaker samenwerkt met Debby.

In deze bizarre corona tijd hadden we het gesprek over mijn vader via zoom met Debby. Voor haar een extra uitdaging omdat je elkaar niet live kunt zien en spreken. Zo hebben we samen met haar de dienst in elkaar gezet, ze had voorgesteld om in plaats van een normale levensloop een beeldend verhaal te vertellen over mijn vader. Ze heeft dat daarna ingesproken en verstuurd naar ons zodat we een goed beeld konden krijgen van hoe het zou gaan, heel erg fijn.

Debby heeft de warme, intieme dienst prachtig begeleid en er haar eigen touch aan gegeven en dat voelde heel bijzonder. We hadden en hebben er een heel fijn gevoel aan overgehouden. 

Nogmaals dankjewel Debby, voor je rust en je eigen inbreng, we koesteren nu een mooie herinnering

Familie Holtslag - Westervoort

Debby,

Gaandeweg het eerste gesprek wisten we het zeker; Debby is de goede persoon om de uitvaartdienst van onze overleden echtgenoot/vader te begeleiden.
Ze was professioneel én meelevend. Ze voelde feilloos onze stemming aan. Ze begreep precies in welke sfeer we afscheid wilden nemen en kwam met exact de goede ideeën.

De door haar geschreven teksten lieten zien hoe goed ze geluisterd had en met name de afsluiting was ronduit prachtig.
Door Debby kijken we terug op een uitvaart die recht deed aan de persoon die onze echtgenoot/vader was.

We gaan gesterkt verder.

Familie Holtslag - Westervoort

Pauline Waals

Bijna 5 jaar geleden kwam Debby in een van de moeilijkste weken in mijn leven. Het onverwachte overlijden van mijn vader. Vanaf het eerste moment voelde ik mij gerustgesteld en wist ik zeker dat er iets moois werd gemaakt van alle dingen , woorden, herinneringen die wij hadden over en van mij vader. En dat werd het zeker. Ontzettend veel reacties over de teksten en het mooie verhaal die je hebt gemaakt . Het was mooi, ontroerend, bijzonder en anders dan anders.
Tot 8 weken geleden was het een dierbare herinnering. Toen overleed mijn moeder en het eerste wat in mij op kwam was dat ik hoopte dat Debby haar afscheidsdienst kon leiden in deze toch al absurde tijd. Gelukkig het kon. Wat voelde het vertrouwd en bijzonder, om 2 keer in de verdrietigste weken van mijn leven daar te zijn en steun te bieden aan mij en mijn gezinnetje. Het werd weer speciaal, zo anders dan anders, zo anders dan bij mijn vader maar o zo betrokken en weer een prachtig verhaal, teksten en gedichten wat precies paste bij mijn moeder. Dankzij jouw input is het een mooie dienst geworden en kan ik daar meer dan tevreden over zijn. Dankbaar is het enige juiste woord.

Pauline Waals

Jack van der Heijden en Nelly van Hemmen

Lieve Debby,

Toen wij voor de eerste keer elkaar “ontmoetten” en aan het beeldbellen waren, voelde het alsof je live tegenover ons zat aan tafel.
Zo fijn voelde het al gelijk met jou.
Wat was het een mooi afscheid van ons mam. Het voelde echt heel fijn allemaal, en dat hebben we voor een deel aan jou te danken!
Wat heb je het mooi gebracht, het prachtige verhaal van de vrouw met het mooie hart, maar ook de symboliek van de orchidee. Het paste allemaal zo bij ons mam!
De herinneringen had je zo mooi verwoord en wat ook fijn was dat je zoveel rust uitstraalde.

Nogmaals super dank je wel!

Jack van der Heijden en Nelly van Hemmen

Familie Gerrits

Dank Debby voor jou mooie waardevolle woorden die zo mooi zijn vertaald in het levensverhaal van ons pap. Wij hebben veel mooie reacties gehad. mensen hebben op deze wijze een kijkje kunnen nemen in mijn vaders dagelijkse leven en zijn gevoelens. Jij draagt je vak met een natuurlijke warmte uit. 

Warme groet, 
Familie Gerrits

Marleen en Randy van Koot

Debby heeft bij de uitvaart van mijn (schoon) vader prachtig gesproken. Ze heeft van al onze verhalen en berichtjes een erg mooi en pakkend verhaal weten te maken!
Daarnaast is ze erg vriendelijk en betrokken. 

Bas ten Thije

Debby heeft een erorm groot inlevingsvermogen. Door te luisteren naar de nabestaanden brengt ze een verhaal alsof ze de overledenen zelf heeft gekend. 
Chapeau. 

Familie van der Zanden

Beste Debby, tijdens de voorbereiding op de dienst voor mijn vader vroegen we Dela om een vlotte dame die onze dienst kon verzorgen met een traan maar ook zeker met een lach.
Toen we de dienst met jou bespraken was ik direct enthousiast. Toch ontstond er even twijfel omdat we vooral niet wilden dat het “zweverig” zou worden.
Jij deed het voorstel om het leven van mijn vader als een levendig verhaal te vertellen. Hier waren we zeker even sceptisch over, maar na jouw demo waren mijn broer en ik direct enthousiast.
Bedankt voor de manier waarop je ons geholpen hebt en hoe de dienst verlopen is.
Ik heb van veel vrienden familie en kennissen complimenten gehad over jouw bijdrage.

Namens de familie van der Zanden

Groetjes,
Patrick

Familie de Leeuw

Vandaag 21 maart hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve moeder, schoonmoeder en oma. Het was ondanks onze grote verdriet een prachtige uitvaart. Deze bijzondere vrouw, die in haar leven veel vreugde maar ook zeker veel verdriet heeft gehad, moest een op en top uitvaart krijgen. We hebben daar met de hele familie veel aandacht aan besteed. Bij de vertegenwoordiger van de Dela hebben wij aangegeven dat dit bijzonder belangrijk was omdat mama dit zo verdiend. Ik weet iemand die voor jullie wat kan betekenen, zei hij! Er was geen woord aan overdreven. Debby Klein Middelink is voor ons een geschenk gebleken. Haar inlevingsvermogen en professionaliteit is geweldig. Debby heeft ons een onvergetelijke dag op een fantastische manier kleur gegeven. Namens de hele familie de Leeuw zijn we je zeer dankbaar en bevelen we jou bij iedereen aan die afscheid moeten nemen van een dierbaar ersoon.

George Dufay

Beste Debby,

Na pa zijn overlijden moest ik veel regelen. Daar hoort ook een waardig en plechtig afscheid bij. Ik vond het moeilijk om voor pa een mooie levensloop op papier te zetten. Het bezoek van jou aan huis waar ik mijn handgeschreven kriebels heb voorgelezen heb je in een pakkende en warme tekst verwoord. Een stukje humor mocht er ook wel in. Het was immers een man die wel van grapjes hield. De afscheidsplechtigheid was een warm afscheid voor pa, met de gedichten, het aan aansteken van de kaarsen, de muziek en de voordrachten. Debby mijn dank voor de begeleiding en warme begripvolle ondersteuning.  

George Dufay

Familie Swinkels

Lieve Debby,

We willen je via deze weg graag bedanken voor de mooie warme woorden die jij hebt gesproken tijdens de afscheidsdienst van onze moeder, schoonmoeder en oma.
Je bent een fijn mens in de omgang, en het gesprek liep hierdoor vlot en soepel. Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar.
In jouw verhaal heb je op eigen wijze onze gevoelens prachtig verwoord.

Groetjes,
Familie Swinkels

Esmeralda Lubbers

Lieve Debby,
Wat kan jij een prachtig verhaal schrijven van de herinneringen die wij met jou hebben gedeeld over mijn (schoon)vader, echtgenoot , opa, echt geweldig! Je bent een prettig en spontaan persoon die je in deze moeilijke tijd steunt bij het maken van een mooi afscheid. Wij zijn je heel dankbaar!
Lieve groetjes

Familie Dokter

Lieve Debby
Namens ons allemaal wil ik jou hierbij graag heel erg bedanken voor de mooie woorden die jij tijdens de crematie hebt gesproken. Van het begin tot aan het einde is het gelopen zoals wij allemaal gehoopt hadden. Jouw warme woorden, prachtige gedichten en fantastische verhaal hebben precies verwoord wat voor een prachtige man hij was en is en wat hij voor ons betekent. Dankzij jou heeft mijn lieve man, mijn fantastische (schoon)vader en onze superopa en opie het afscheid gekregen wat hij verdiend heeft en daar zijn wij jou echt heel, heel erg dankbaar voor!!

Familie Bulters - Hammink

Beste Debby,

Héél véél dank voor het realiseren van een geslaagd afscheid.
Jouw teksten waren prachtig en dekten de lading volledig.
Door jouw bijdrage is de dienst geworden zoals mijn moeder het ongetwijfeld voor ogen heeft gehad. Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen. Complimenten!!

Familie Wannet

Lieve Debby,

Woorden tekort.......

Dank voor de warme, persoonlijke en mooie afscheidsdienst die je hebt gedaan voor mijn vader.
Het overtrof alle verwachtingen, waar ik bij voorbaat al niet aan twijfelde!
Je bent een kanjer!

Familie Prinsen

Lieve Debby,

Ontzettend bedankt dat je voor ons de crematie van Edwin hebt begeleid en voorgedragen. Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde het gelijk als eigen en heel vertrouwd. Uit alle informatie van dit gesprek heb je er een ontzettend mooi samenhangend geheel van gemaakt. Ik vond het ook erg fijn dat je met ons meedacht en tips gaf.

Lieve groeten,
Angelique Prinsen

Familie Wouterse Ten haaf

Lieve Debby, Niet zo lang geleden overleed onze moeder en oma. Jij kwam bij ons. En het was nog niet zo makkelijk om dan te vertellen hoe iemand was en laat staan om er een mooi en realistisch beeld van te krijgen. Maar nu blijkt dat jij aan een "halve woorden" genoeg hebt.
Jij hebt alles zo mooi verwoord op persoonlijke en gevoelige wijze. Echt geweldig. Daar zijn we je enorm dankbaar voor.

Familie Trentelman

We zijn erg tevreden over Debby! Ze heeft de uitvaart van onze (schoon)vader en opa erg mooi en professioneel geleid. Ze toonde veel empathie en we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Na de uitvaart hebben we heel veel positieve reacties gehad over hoe Debby het gedaan heeft. Erg fijn!

Familie van 't Wel

Op 2 februari 2016 hebben wij afscheid genomen van mijn lieve moeder. Mede door jou lieve Debby is het een afscheid geworden waar we met warme gevoelens op terug kunnen kijken. Even het gevoel te hebben mijn moeder zo dicht bij ons te hebben na een lange periode van haar dementie. Het was een mooi en warm afscheid en een prachtige herinnering! Wij zijn jou enorm dankbaar hiervoor.

Dinie Gerdsen

Debby heeft een hele mooi bijdrage geleverd aan het afscheid van mijn zoon. De manier waarop ze mijn kleinkinderen heeft begeleidt was geweldig, metzoveel warmte en betrokkenheid. Debby je bent een spreekster met een hart, bedankt!

Familie Brouwer

Via onze uitvaartorganisatie zijn wij in contact gekomen met Debby Klein Middelink en een afspraak bij ons thuis gemaakt voor het doorspreken van de uitvaart van onze moeder. Het is in zo’n hectische en emotionele tijd vlak voor een uitvaart, bijzonder fijn dat je in de rust van je eigen woonomgeving zo’n belangrijke uitvaarceremonie kunt doornemen. Debby neemt daar ook echt de tijd voor en bespreekt vooraf de mogelijkheden en haar rol tijdens de uitvaart. Ze vertaalt het gesprek op een hele mooie wijze in een toespraak, welke zij op een hele respectvolle wijze kan overbrengen op de aanwezige gasten. Met haar warme uitstraling en presentatie weet Debby iedereen in de zaal te raken en te ontroeren met mooie woorden van herkenning aan de overledene. Wij hebben daarover naderhand veel complimenten mogen ontvangen en dat heeft ons erg gesteund in de gedachte dat wij onze moeder de beste uitvaart hebben kunnen geven die ze verdiende. Dank je wel Debby voor jouw aandeel in de uitvaart en mooie herinneringen aan onze moeder!

Familie Jansen

Na het plotselinge overlijden van mijn schoonvader kwam onze begrafenisondernemer Natasja Huting met het voorstel om Debby tevragen om de dienst vorm te geven. Ze deed het zo mooi of ze al jaren bij de familie hoort. Echt een aanrader. Bedankt.

Familie van de Enden

In januari van dit jaar hebben wij Debby ontmoet i.v.m. het overlijden van mijn moeder, wat een geweldig lief bijzonder mens is Debby... met weinig woorden maar door heel goed te observeren weet zij zo geweldig alle gevoelens weer te geven, ze heeft een geweldige herinnering aan onze lieve mama weergegeve... in augustus van dit jaar is ook mijn vader
overleden en konden wij gelukkig wederom met Debby afscheid nemen...

Familie Welbers

Debby heb ik voor de eerste keer horen spreken bij een uitvaart van vrienden. Na de dienst heb ik haar verteld, dat ik de manier waarop ze in de dienst het verhaal had verteld, prachtig vond. Eind december is onze moeder overleden en we hebben Debby gevraagd om te spreken. Ze heeft mama's verhaal prachtig verteld, ze is een geweldige spreekster. Bedankt Debby, namens ons allemaal!

Familie Peters

20 Februari jl. heeft Debby de dienst van onze vader begeleid. Bij de eerste ontmoeting met onze familie merkte je al dat er een "klik" was. Debby was warm, begripvol en geduldig. Ze voelde direct aan dat onze moeder wat extra aandacht en tijd nodig had, omdat zij zeer emotioneel en verslagen was na het verlies van haar partner. Dit begrip heeft ze door weten te zetten gedurende de gehele periode dat we elkaar hebben gezien en/of gesproken hebben. Maar ook erna.... Erg lief van je.
10 Punten voor jou Debby......... je bent voor het vak geboren!

Familie Milder

Debby zat met 9 kinderen aan tafel die elk hun wensen hadden. Ze heeft dat prima geleid en er een prachtig geheel van gemaakt samen met ons, in de kerk. Er was voldoende ruimte voor ons allemaal en het is met veel respect verlopen.

Familie Hartman

25 januari was de begrafenis van mijn schoonvader Arend Hartman, enige dagen daarvoor zijn mijn vrouw en zwagers in contact gekomen met Debby Klein Middelink via Iris & de Mol Uitvaartverzorging uit Rheden. Zij heeft met de goede info van boven vernoemde kinderen een verhaal opgesteld genaamd “Langs de waterkant”, dit was zo mooi
verwoord waarbij we het gevoel hadden dat ze mijn schoonvader al jaren kende. Zij heeft naast het verhaal “Langs de waterkant” tevens ook mijn persoonlijk geschreven verhaal “Schoonvaders” voorgelezen tijdens de uitvaartdienst op een wijze en met een toon en de accenten op de juiste plaats. Haar totale presentatie en persoonlijke warme inbreng heeft deze droevige dag toch iets bijzonders en waardigs gegeven. Zelf hadden we dit nooit zo mooi en duidelijk kunnen verwoorden omdat we gehinderd zouden zijn door emoties. Wij kunnen niet anders zeggen, Debby bedankt namens ons allemaal.

Familie Janssen

Wij hebben Debby horen spreken tijdens een uitvaart van iemand anders en toen onze vader en schoonvader overleed hebben we haar gevraagd dit afscheid voor ons te verzorgen. Ze heeft heel goed geluisterd naar alle verhalen die we haar vertelden en dit vervolgens heel mooi vertaald in een prachtig verhaal over het leven van mijn vader en onze schoonvader. We zijn erg blij met Debby en kijken terug op een warm en waardig afscheid.

Sabine van Zwam

Papa, Roy, Marco en ik willen je nogmaals bedanken voor de betrokken wijze waarmee je de afscheidsviering van mama hebt geleid. Het geeft een goed gevoel dat jij snapte welke wensen we hadden, en hoe je dat wist te vertalen naar een mooie ceremonie. Overigens ontvingen we veel complimenten over jou.

Bedankt!

Familie Ruumpol

Debby, heel erg bedankt voor het mooie eerbetoon aan mijn vader. Het was precies zoals wij het in gedachte hadden. Je hebt het enorm goed verwoord, en we hebben alleen maar positieve reacties gehad. Het was een mooi verhaal met alle herinneringen als levensloop er doorheen verweven. Mede door de bijdrage van Debby, kunnen we met warme gevoelens terugdenken aan het afscheid van mijn man, vader, schoonvader en opa.


Ine Jeukens

Na het plotseling overlijden van mijn man was er chaos om alles te regelen. De uitvaartverzorger van DELA stelde voor de hulp in te roepen van een uitvaartspreekster , en zo kwam Debby bij ons bezoek. Het voelde meteen goed , en in een lang gesprek is het leven van mijn man , en mij, met een lach en en traan aan ons voorbij gegaan. Debby heeft er een heel warm, invoelbaar en ontroerend levensverhaal van gemaakt , en zeer zeker ook de wijze waarop ze de regie voerde van de uitvaart, zo integer, en warm, heeft ervoor gezorgd dat mijn man een heel mooi en waardig afscheid heeft gekregen .Ikzelf, mijn familie, vrienden, eigenlijk iedereen , was diep onder de indruk , met heel veel complimenten voor Debby.

Familie van Geest

We kijken terug op een “geslaagde” uitvaart; precies de uitvaart zoals mijn moeder die gewenst zou hebben. Debby, dank voor jouw prettige, vriendelijke en bijna“familiaire” inbreng. Mede door jouw inbreng tijdens de uitvaart werd het een prachtig geheel waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Nogmaals dank hiervoor.

Familie Jansen

5 april overleed mijn schoonmoeder, toen hebben we voor het eerst kennisgemaakt met je, Die afscheidsdienst, wat was dat mooi en zo ontzettend respectvol en meelevend naar mn lieve schoonvader, mn schoonmoeder maar ook naar ons. Die warme liefdevolle woorden, kippenvel...En hele mooie Dierbare herinnering...25 dagen overleed tot ons grote verdriet ook onze karakteristieke, humoristische, lieve schoonvader...Weer samen met zijn grote liefde. Lamgeslagen waren (zijn) we én intens verdrietig, maar toch ook vol met alle mooie herinneringen. Dus weer een middag met Debby om tafel...we voelden ons leeg en voor ons gevoel voegden we niet veel zinvolle informatie toe...een paar dagen later belde ze ons en heeft ze het verhaal wat ze had geschreven voorgelezen...Mijn man en ik zaten tegenover elkaar samen te luisteren en alletwee hadden we kippenvel en moesten echt even heel hard slikken...Jeetje hoe ze dat toch doet!. Ook de afscheidsdienst van mn schoonvader was zo mooi, liefdevol en respectvol..Een hele dierbare herinnering...Een 2 tal dagen later overleed ook de enige tante van mn man...niet te bevatten, niet te begrijpen...Deze keer een stapje verder bij ons gezin vandaan, maar toch weer zo intens...Lieve Debby weet dat je met je beroep maar vooral met je persoonlijke insteek, warmte en betrokkenheid een hele dierbare herinnering hebt achtergelaten voor het leven Dankjewel

Familie Veltmaat

Wij waren op zoek naar iemand die een mooi verhaal kon vertellen. Nou dat kon je. Je hebt ons allemaal een heel fijn gevoel gegeven en ervoor gezorgd dat het afscheid van onze echtgenote, (schoon)moeder en oma heel fijn, intiem en waardig is geweest. Het was 100% raak! Wij kunnen troost putten uit zo'n mooi persoonlijk afscheid. Bedankt voor alles